Bedrijfsbrochure Ontdek ons divers aanbod en onze unieke werkwijze op een hapklare manier in onze nieuwe bedrijfsbrochure. Blader online of vraag een gratis exemplaar per post! Lees meer Bedrijfsbrochure
Gratis communicatieaudit Laat eens een ruime blik werpen op je totale communicatie. Wij bestuderen en evalueren alle aspecten van uw communicatie en maken de nodige aanbevelingen. Lees meer Gratis communicatieaudit
Haal expertise in huis Niet elk bedrijf of organisatie heeft de mogelijkheid om een communicatie-expert aan te werven. Met C-Works! heb je vanaf € 300 per maand een communicatieprofessional in je eigen kantoor. Lees meer Haal expertise in huis

C-Works! biedt ondersteuning en advies op vlak van communicatie in al haar aspecten.

Een uitgekiende communicatie is de sleutel tot succes.

Een effectieve communicatie versterkt uw visie, verbetert uw imago, plaatst uw aanbod in de kijker, verbindt uw stakeholders en komt het bedrijfsresultaat ten goede. Hoe je het ook draait of keert, efficiënt communiceren - zowel intern als extern - is een absolute noodzaak voor elk individu, bedrijf of organisatie. C-Works! wil u bijstaan in het uitstippelen, concretiseren en evalueren van uw interne en externe 360° communicatie.

Wij willen onze communicatieve expertise, als aanvulling op uw vakkennis,
laten renderen voor uw bedrijf of organisatie zodat u zich kan focussen op uw corebusiness.


Communicatiestrategie

Het uitwerken van een uitgekiende strategie, vertrekkende van uw missie en visie, doelstelling, en doelgroepen. Deze vormt de basis voor uw communicatieplan en de communicatieve acties. We voorzien tevens in de nodige ondersteuning en opvolging bij uitvoering en productie en zorgen voor de nodige evaluatie en bijsturing.

  • Communicatieaudit
  • Analyse en advisering
  • Communicatiestrategie en -planning
  • Begeleiding bij uitvoering
  • Opvolging, evaluatie en bijsturing

Communicatieconcepten

Het uitwerken van afzonderlijke concepten als onderdeel van uw communicatieplan. Dit kan onder meer het concept zijn van een website of een publicatie, het opmaken van gerichte inhoud voor online en offline toepassingen, het vinden van een nieuwe bedrijfsnaam, het in de markt plaatsen van een nieuw product, het opstarten van een marketingcampagne of het opstarten van een social media concept.

  • Online concepten zoals websites, sociale media, ...
  • Offline concepten zoals publicaties, brochures, ...
  • Corporate ID, zoals naamkeuze, logo en huisstijl, ...
  • Commerciële acties

Sociale media strategie en ondersteuning

De noodzaak van aanwezigheid op sociale media vandaag is vergelijkbaar met de noodzaak van een eigen website, pakweg 10 jaar geleden. Een doordachte aanpak bij het gebruik van sociale media is echter vereist voor een efficiënt gebruik van deze kanalen. C-Works! ontwikkelt een strategie op maat en zorgt voor de nodige ondersteuning.

Klik voor meer informatie op deze links:


Trainingen en infosessies

Wij stellen onze kennis en ervaring te uwer beschikking. Dit kan onder meer in de vorm van een (interactieve) infosessie waarbij groepen vanaf 7 personen geïnformeerd of opgeleid worden over een afgebakend onderwerp. Ook individuele trainingen over diverse communicatie gerelateerde onderwerpen zijn mogelijk.

Bekijk een overzicht van onze infosessies


Ad hoc adviesverlening

Wanneer de nood het hoogst is, fungeert C-Works! als spreekwoordelijke stok achter de deur. U kan op ons een beroep doen op momenten waarop communicatieve ondersteuning nodig is. Hierbij denken we aan snelle ondersteuning, crisiscommunicatie, perscommunicatie, aankondigingen, presentaties of gewoon wanneer u een klankbord kan gebruiken.