Bedrijfsbrochure Ontdek ons divers aanbod en onze unieke werkwijze op een hapklare manier in onze nieuwe bedrijfsbrochure. Blader online of vraag een gratis exemplaar per post! Lees meer Bedrijfsbrochure
Gratis communicatieaudit Laat eens een ruime blik werpen op je totale communicatie. Wij bestuderen en evalueren alle aspecten van uw communicatie en maken de nodige aanbevelingen. Lees meer Gratis communicatieaudit
Haal expertise in huis Niet elk bedrijf of organisatie heeft de mogelijkheid om een communicatie-expert aan te werven. Met C-Works! heb je vanaf € 300 per maand een communicatieprofessional in je eigen kantoor. Lees meer Haal expertise in huis

C-Works! biedt ondersteuning en advies op vlak van communicatie in al haar aspecten.

Communicatiestrategie

Efficiënt communiceren begint voor elk bedrijf of organisatie bij een uitgekiende strategie. C-Works! gaat  samen met u op zoek naar de meest geschikte methoden om  een effectieve boodschap over te brengen aan de beoogde doelgroepen.

Meer over communicatiestrategie...

Communicatieconcepten

Een doordacht communicatieconcept vormt de basis voor de concrete uitwerking van een campagne, uitgave, advertentie, website, enz. We houden rekening met de doelstelling, doelgroep, de uit te dragen boodschap en de te gebruiken kanalen.

Meer over communicatieconcepten...

Trainingen en infosessies

C-Works! deelt haar kennis. Wij geven op regelmatige basis trainingen en infosessies over communicatie, marketing en (sociale) media. Dit kunnen zowel individuele opleidingen zijn als (interactieve) sessies voor groepen.

Meer over trainingen en infosessies...

 

 

Recente blogs

Artikels over communicatie, marketing en sociale media

Lees de blog →

Facebook Live, iets voor jouw bedrijf?

Geplaatst in Sociale media

Houd je ervan om je doelpubliek op een persoonlijke en creatieve manier toe te spreken? Goed nieuws! Voortaan kan het ook via Facebook Live. Door middel van streaming video deel je jouw expertise live met je (potentiële) klanten. Succes gegarandeerd!

Hoe werkt Facebook Live?

Met je smartphone kan je zeer eenvoudig gebruikmaken van de live streaming videodienst. Daarnaast behoort ook uitzenden met je tablet, laptop of desktop tot de mogelijkheden.

5 vragen die je je moet stellen bij het opzetten van een Facebook-advertentie

Geplaatst in Sociale media

Een Facebook-advertentie, het ideale kanaal om je zaak op een eenvoudige manier extra in de kijker te zetten of om het aantal websitebezoeken te vergroten. Maar is zo’n advertentie wel voor ieder(e) bedrijf of organisatie interessant? Hoeveel kost het? En vooral: hoe begin ik eraan? Alle details op een rijtje…

Tips & tricks voor een groter bereik op sociale media

Geplaatst in

Als bedrijf wil je meegaan met de tijd dus maak je verschillende sociale media pagina’s aan. In je hoofd droom je al van verschillende leads die binnenkomen op Facebook, Twitter of LinkedIn. Maar in werkelijkheid gebeurt er nog minder dan op een zondagvoormiddag.

Onze klanten

Wij ondersteunen deze en andere bedrijven bij het voeren van communicatie