Bedrijfsbrochure Ontdek ons divers aanbod en onze unieke werkwijze op een hapklare manier in onze nieuwe bedrijfsbrochure. Blader online of vraag een gratis exemplaar per post! Lees meer Bedrijfsbrochure
Gratis communicatieaudit Laat eens een ruime blik werpen op je totale communicatie. Wij bestuderen en evalueren alle aspecten van uw communicatie en maken de nodige aanbevelingen. Lees meer Gratis communicatieaudit
Haal expertise in huis Niet elk bedrijf of organisatie heeft de mogelijkheid om een communicatie-expert aan te werven. Met C-Works! heb je vanaf € 300 per maand een communicatieprofessional in je eigen kantoor. Lees meer Haal expertise in huis

C-Works! biedt ondersteuning en advies op vlak van communicatie in al haar aspecten.

Communicatiestrategie

Efficiënt communiceren begint voor elk bedrijf of organisatie bij een uitgekiende strategie. C-Works! gaat  samen met u op zoek naar de meest geschikte methoden om  een effectieve boodschap over te brengen aan de beoogde doelgroepen.

Meer over communicatiestrategie...

Communicatieconcepten

Een doordacht communicatieconcept vormt de basis voor de concrete uitwerking van een campagne, uitgave, advertentie, website, enz. We houden rekening met de doelstelling, doelgroep, de uit te dragen boodschap en de te gebruiken kanalen.

Meer over communicatieconcepten...

Trainingen en infosessies

C-Works! deelt haar kennis. Wij geven op regelmatige basis trainingen en infosessies over communicatie, marketing en (sociale) media. Dit kunnen zowel individuele opleidingen zijn als (interactieve) sessies voor groepen.

Meer over trainingen en infosessies...

 

 

Recente blogs

Artikels over communicatie, marketing en sociale media

Lees de blog →

In de pers: "C-Works ontwikkelt concept voor efficiënte mediaplanning"

Geplaatst in Communicatieconcepten

In de pers: artikel in het IT en telecom magazine, i-tel, van de Vlaamse Ondernemer

Wat is Google Adwords?

Geplaatst in Communicatiestrategie

Adverteren met Google

Adwords van Google is één van de betere manieren om online te adverteren. Het bedrijf is goed voor zo’n 80 procent van de online advertentiemarkt, en garandeert je zo een maximale resultaten.  De meest gekende vorm zijn de advertenties in het zoeknetwerk. Dit zijn de eerste resultaten die je bovenaan in Google ziet als je iets opzoekt. 

Mag ik als bedrijf de hashtag #Rio2016 gebruiken?

Geplaatst in Sociale media

Zaterdag starten de Olympische Spelen in Rio. Veel bedrijven supporteren mee voor onze atleten, en koppelen zo hun bedrijf aan het sportieve imago van de Olympische Spelen. Maar mag dat wel?

Als bedrijf kan je in de problemen komen als je ongeoorloofd gebruik maakt van het imago van de Olympische Spelen in een reclamecampagnes, op je website, in folders,... De sponsors van de spelen hebben hierop exclusiviteit, er en wordt op toegekeken dat andere bedrijven niet stiekem een graantje mee pikken.

Onze klanten

Wij ondersteunen deze en andere bedrijven bij het voeren van communicatie