Over C-Works!

Zoekveld

Wie we zijn

C-Works! staat voor "communication works". Met een doordachte strategie, uitgekiende concepten, gerichte advisering en nauwkeurige opvolging zorgen wij er als communicatieadviesbureau voor dat uw bedrijf of organisatie op de meest efficiënte manier haar communicatiedoelstelling bereikt.

C-Works! werd opgericht door . Hans is sinds 1998 actief in de media- en communicatiewereld en heeft zowel op vlak van online als offline communicatie de nodige ervaring opgebouwd doorheen de jaren. Als oprichter van Go4it media & webdesign bouwde hij later samen met enkele vennoten Go4it media group uit, een bureau actief in het bouwen van websites, het maken van grafische ontwerpen en het adviseren van zelfstandigen en KMO's op vlak van commerciële communicatie.

Eind 2012 besliste Hans om een andere weg in te slaan en richtte hij C-Works! op, waar de focus niet enkel op het uitvoerende, maar ook op het adviserende en coördinerende aspect gelegd wordt. C-Works! maakt de perfecte match tussen klant en uitvoerder. Door een overkoepelende coördinatie te organiseren betekent dit voor de klant een enorme tijds- en kwaliteitswinst

C-Works! kan voor de uitvoering en productie van verschillende communicatiemiddelen een beroep doen op een uitgebreid netwerk van webdesigners, grafisch ontwerpers en communicatiespecialisten. 


Wat we doen

Ons aanbod is zeer divers en kan ingedeeld worden als volgt:

  • Communicatiestrategie: het uitwerken van een uitgekiende strategie, vertrekkende van uw missie en visie, doelstelling, en doelgroepen. Deze vormt de basis voor uw communicatieplan en de communicatieve acties. We voorzien tevens in de nodige ondersteuning en opvolging bij uitvoering en productie en zorgen voor de nodige evaluatie en bijsturing. Meer over communicatiestrategie...
  • Communicatieconcept: het uitwerken van afzonderlijke concepten als onderdeel van uw communicatieplan. Dit kan onder meer het concept zijn van een website of een publicatie, het opmaken van gerichte inhoud voor online en offline toepassingen, het vinden van een nieuwe bedrijfsnaam, het in de markt plaatsen van een nieuw product, het opstarten van een marketingcampagne of het opstarten van een social media concept. Meer over communicatieconcept...
  • Trainingen en infosessies: wij stellen onze kennis en ervaring te uwer beschikking. Dit kan onder meer in de vorm van een (interactieve) infosessie, waarbij groepen vanaf 7 personen geïnformeerd of opgeleid worden over een afgebakend onderwerp. Ook individuele trainingen over diverse communicatie gerelateerde onderwerpen zijn mogelijk. Meer over trainingen en seminaries...
  • Ad hoc adviesverlening: wanneer de nood het hoogst is ... C-Works! fungeert als spreekwoordelijke stok achter de deur op momenten waarop communicatieve ondersteuning nodig is. U kan op ons een beroep doen voor snelle ondersteuning, crisiscommunicatie, perscommunicatie, aankondigingen, presentaties of gewoon wanneer u een klankbord kan gebruiken. Meer over ad hoc adviesverlening...

Hoe we het doen

Onze flexibele werkwijze wordt volledig afgestemd op uw noden om u op de best mogelijke manier een antwoord te kunnen bieden. Wij werken waar nodig op regelmatige basis, volgens project of ad hoc. We beogen steeds een (h)echte samenwerking met onze klanten om zowel op korte als op lange termijn tot een win-winsituatie te komen.

Wij komen graag bij u langs om na te gaan wat we voor u kunnen betekenen en op welke manier we kunnen samenwerken. Contacteer ons vrijblijvend voor een afspraak.


Focus op efficiëntie en duurzaamheid

Omdat niet enkel het milieu, maar ook uw tijd en geld belangrijk zijn, legt C-Works! de focus op milieubewustheid, duurzaamheid en efficiëntie.

  • Door optimaal gebruik te maken dan digitale technieken en toepassingen, zowel in administratie als bij de interne en externe communicatie, wordt het papierverbruik tot een minimum herleid.
  • Onze websites, bestanden, archieven en back ups worden gehost op servers die volledig gevoed worden door windenergie.
  • Op de maatschappelijke zetel wordt alle verbruikte energie opgewekt door zonnepanelen.
  • C-Works! maakt gebruik van co-working spaces, waarbij de aanwezige faciliteiten zoals werkruimtes, vergaderzalen en ICT-infrastructuur door meerdere bedrijven gebruikt wordt om een zo efficiënt mogelijke invulling te bekomen.
  • C-Works! doet beroep op een team van grafici, ontwikkelaars en professionals die deels van thuis uit werken zodat er geen onnodige verplaatsingen dienen te gebeuren.
  • C-Works! voorziet in de nodige infrastructuur om online meetings mogelijk te maken zodat onnodige verplaatsingen tot een minimum herleid worden.

Meer weten?

Wens je meer info over onze visie, werkwijze of aanbod? Of wil je gewoon even nader kennismaken? Contacteer ons dan vrijblijvend per telefoon (014 960 603), e-mail (info@c-works.be) of via de andere methoden op onze contactpagina. We kijken uit naar uw bericht!