Sociale media strategie met KMO-portefeuille

Zoekveld

Meer succes op sociale media met de KMO-portefeuille


Sociale media zal in 2014 nog meer aan belang winnen. Het aantal gebruikers van Facebook, Twitter, LinkedIn, Pinterest en Foursquare zit nog steeds in stijgende lijn.

De noodzaak van aanwezigheid op sociale media vandaag, is vergelijkbaar met de noodzaak van een eigen website, pakweg 10 jaar geleden.

Uit een recente peiling van Unizo blijkt dat KMO's sterk geloven in de doorbraak van sociale media. Maar liefst 47% is ervan overtuigd dat Facebook, Twitter en aanverwanten aan belang zullen blijven winnen. De aanhoudende groei van het gebruik van mobiele apparaten is daar mede de aanleiding voor. Ook in onze sessie over sociale media voor ondernemers schenken we aandacht aan dit fenomeen.

Het is echter niet eenvoudig om als ondernemer op een efficiënte manier op te gaan met sociale media. In vele gevallen ontbreekt de kennis en ervaring om doeltreffend om te gaan met deze nieuwe technologieën. C-Works! ondersteunt bedrijven en organisatie bij het voeren van een doordachte online communicatie via sociale media.

Heel wat van onze klanten konden reeds de vruchten plukken van een uitgekiende sociale media en content marketing strategie: meer volgers, meer likes, meer bekendheid en meer verkoop op relatief korte termijn en met een laag budget.

Naast onze social media packs, een combinatie van praktische ondersteuning, opleiding, planning en evaluatie, bieden wij ook de mogelijkheid om een sociale media strategie te laten ontwikkelen op maat van uw bedrijf én met tussenkomst van de KMO-portefeuille. U kan tot 50% van de kostprijs recupereren via deze subsidiemaatregel.

Sociale media strategie op maat met de KMO-portefeuille

Volgende onderdelen zitten vervat in de ontwikkeling van een sociale media strategie:

  • Situering en analyse
  • Bepaling van de doelstellingen
  • Nauwkeurige afbakening van de doelgroepen
  • Bepaling van de kanalen
  • Content marketing strategie
  • Richtlijnen voor conversation management
  • Social media marketing
  • Integratie met andere online en offline communicatie
  • Gedetailleerd implementatieplan
  • Opvolging van implementatie


Met deze op maat gemaakte documentatie staat u als ondernemer  in "pole position" om sociale media op een uiterst efficiënte en doeltreffende manier in te zetten.

Flexibele ondersteuning

Indien gewenst bestaat de mogelijkheid om een optioneel flex-support contract af te sluiten. Hierbij kan u gedurende enkele uren per maand op ons beroep doen voor de planning, copywriting, opvolging en evaluatie van uw activiteiten en campagnes op sociale media. Op die manier staat u er niet alleen voor en kan steeds terugvallen op onze ervaring en expertise.

Meer informatie

Wens je meer informatie over dit aanbod?
Contacteer ons dan voor een verkennend gesprek op info@c-works.be of +32 (0)14 960 603.